Najboljša izbira celovitega varovanja informacij

V sodelovanju gospodarstva s Fakulteto za varnostne vede (Univerza v Mariboru) je nastal projekt Safe Mode. Gre za celovit pristop k varovanju informacij, ki se osredotoča predvsem na uporabnika, obenem pa nudi tudi možnost tehnične podpore, pravnega svetovanja in detektivskih storitev.

Celovita podpora preko portala

Safe Mode portal zagotavlja celovito podporo, s katerim uporabnike obveščamo o aktualnih novicah, objavljamo varnostne politike, dokumentacijo in pravilnike. Portal omogoča popolno prilagajanje podjetjem, kar pomeni, da je njegovo delovanje vselej optimalno.

Zaščita vaših podatkov

Portal uporablja SSL certifikat, ki zagotavlja 2048 bitno enkripcijo in skrbi za pristno identiteto portala. Vaša gesla v bazi so dodatno zaščitena s pomočjo metode zgoščevanja, kar pomeni, da se gesel v bazi ne da prebrati, brez ustreznih gesel pa je tudi onemogočen dostop do dokumentacije v lasti specifičnega podjetja.

Safe Mode vam je v veliko pomoč pri upravljanju vašega vedenja, ko govorimo o varovanju informacij. Z njegovo pomočjo se bo vaše vedenje povzpelo z nezavednega nevarnega na nezavedno varno raven. Skupaj ustvarjamo varnejše delovno okolje.


Različni paketi tudi za najbolj zahtevne uporabnike


Cenovno dostopen tudi za mikro in manjša podjetja


Priporočajo številni strokovnjaki


Ne zamudite pomembnih varnostnih novic kjerkoli, kadarkoli.

Znanje pridobljeno na Safe Mode izobraževanjih lahko prenesete v domače okolje in poskrbite za varovanje pomembnih informacij tudi doma.


Obravnava incidentov

Ekipa Safe Mode beleži prijavljene incidente in aktivno sodeluje pri njihovem razreševanjem in nudi vso potrebno tehnično, pravno in detektivsko podporo.


Dokumentacija

Vsa dokumentacija je zbrana na enem mestu in vedno na dosegu roke, kar pomembno prispeva k hitrejšemu poslovanju organizacije in takojšnje obveščanje zaposlenih o novostih.


Ozaveščanje

Safe Mode izvaja izobraževanje na področju varovanja informacij in poleg delavnic nudi možnost implementacije 12-ih ciklov, ki zagotavljajo in vzdržujejo potreben nivo varnosti v podjetju.


Svetovanje

Strokovnjaki ekipe Safe Mode smo vam vedno na voljo za kakršna koli vprašanja, na katera vam bomo z veseljem pomagali odgovoriti, izvajamo pa tudi svetovanja na sedežu vašega podjetja.

Zakaj izbrati Safe Mode?

S pomočjo Safe Mode rešitev boste pridobili potrebno samozavest in znanje ter se naučili kako postopati v različnih situacijah, ko gre za varovanje informacij v poslovnem okolju, posledično tudi domačem.

Brezplačna registracija